slideshow slideshow2

Bedrijfsprofiel

Dunko Metaal B.V. opgericht in 1969 en gevestigd in Tilburg, is een toonaangevend metaalbewerkingsbedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring. We leveren op maat gemaakte producten van hoge kwaliteit die voldoen aan de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

Onze diensten omvatten een breed scala aan gespecialiseerde bewerkingen, zoals knipwerk tot 3000 x 8 mm, zetwerk tot 250 ton en ponswerk tot 45 ton. Daarnaast zijn we volledig toegerust op lastechnische uitdagingen, waaronder elektrisch lassen, Argon-Arc lassen en Co2 lassen, ongeacht het type materiaal.

Naast onze focus op maatwerk streven we ernaar om uitgebreide service te bieden, inclusief advies op maat, snelle levertijden en uitstekende klantenservice. Ons ervaren team staat klaar om projecten van elk formaat tot een succes te maken, of het nu gaat om prototypes, kleine batches of grootschalige productie.

We nodigen u graag uit om onze website te verkennen voor meer informatie over onze capaciteiten en projecten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw volgende project en streven er voortdurend naar om onze diensten verder uit te breiden en te verbeteren om aan uw verwachtingen te blijven voldoen.